8 % CBG / 6% CBD 10ml


Normalpris 649,00 kr
8 % CBG / 6% CBD 10ml

6 % CBD & 8% CBG total 14 %.

Det er vigtigt for os, at du får den bedste vejledning til brug af CBD olie, og er det første gang du køber CBD olie vil vi meget gerne vejlede dig.

Dette kan bl.a. i en af Danmarks store CBD facebookgrupper:

https://www.facebook.com/groups/1861780507184228/

hvor der er vejledere, som kan rådgive dig.  

Og ellers er du velkommen til at kontakte os på 26802525. 

Med venlig hilsen

Team CBD-care4you

 

Relaterede produkter