Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

 Bestilling:

Du bestiller dine varer ved at klikke på ”køb” ud for varen. Når du har handlet færdig, går du til ”Kurv”. Du bedes tjekke din bestilling, ( indtaste ) personlige oplysninger samt leveringssted er korrekt.

Bemærk, at du ved markering af feltet ”jeg har læst og accepteret cbd-care4you.dk’s vilkår” erklærer dig indforstået med nærværende salgs- og leveringsbetingelser.

Når din bestilling er afsluttet modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse, som vi anbefaler, at du kontrollerer. Her står også en vejledning til betaling af varerne.

 

Priser:

Alle priser på cbd-care4you.dk er pr. vare og inkl. 25 % moms samt de i dag gældende afgifter. 

 

Om betalingen:

Ved køb på cbd-care4you.dk er det muligt at betale med betalingskort eller Paypal.

 

Fragt og levering:

Din ordre afsendes senest 2 hverdage, efter vi har modtaget din bestilling og betaling.  Når varen er afsendt vil du modtage en sms med besked om at varen er på vej.

 

Fortrydelsesret: 

Der er 2 ugers fortrydelsesret på uåbnet produkter. Dog refunderes fragten ikke.

 

Reklamation:

CBD-care4you yder købelovens 2 års reklamationsret, idet reklamationsretten er begrænset af produkternes naturlige holdbarhed. Visse produkter  bør ikke gemmes i 2 år. Retten dækker ikke skader forvoldt ved forkert opbevaring, eller andre skader, der er påført vinen efter levering.


I forbindelse med evt. reklamation letter det vort arbejde og sikrer dig en hurtig og smertefri behandling af sagen, hvis du sender en mail til mail@cbd-care4you.dk inden du returnerer varen. Er din reklamation berettiget har du mulighed for at få produktet ombyttet, eller du kan få dine penge tilbage, hvis du returnerer de fejlbehæftede varer.

Skulle der ved modtagelsen af en bestilling vise sig mangler eller fejl, anbefaler vi, at du meddeler os dette så hurtigt som muligt på tlf. 26802525 eller på mail@cbd-care4you.dk

 

Nyhedsbrev:

Når du på CBD-Care4you har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil du ca. 1 gang i kvartalet modtage dette. Du kan til enhver tid afmelde denne service.

 

Force majeure & ansvar:

CBD-care4you er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af sine forpligtelser i henhold til nærværende betingelser, dersom dette skyldes faktorer, som CBD-care4you ikke er herre over. CBD-Care4you er ikke erstatningsansvarlig overfor køber eller nogen tredjepart for indirekte skader eller følgeskader, for tab af data, for omkostninger, for tab af avance, for indtægter eller forretninger, hvordan dette end måtte være forårsaget medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

 

Salg af CBD produkter under 18 år:

Du skal være fyldt 18 år for at handle på CBD-Care4you.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Ændringer af nærværende betingelser:

CBD-Care4you forbeholder sig ret til, uden varsel, at foretage ændringer i nærværende betingelser.