Om CBD-Care4you

CBD-Care4you er et DANSK ejet firma, som har miljøstyrelsens accept af at sælge CBD olier i Danmark... måske som det eneste firma!

CBD-Care4you er ikke noget tilfældigt valg af navn – vi blev stiftet da INGEN viste noget om CBD, og mange have spørgsmål. Så vi blev til, for at hjælpe dig med dit køb og brug af CBD-olie. Vi tilbyder dig gratis starthjælp og vejledning i brug af de olier og cremer du vælger at købe. Det er vores fornemmeste opgave, at lytte til dine oplevelser og erfaringer og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse af brugen af produkterne.

CBD-Care4you er en stadig voksende gruppe af uafhængige repræsentanter for de samme produkter, med forskellige baggrunde og hvor vi sparrer med hinanden - så vi kan give dig den bedst mulige vejledning.

Vi er alle selv brugere af olier og cremer og har derfor vores egen historie med som en del af vores personlige erfaring, som oftest også er baggrunden for, at vi har valgt netop dette arbejde med CBD.

Hos CBD-Care4you får du tildelt din egen personlige vejleder, som vil hjælpe dig med at svare på alle dine spørgsmål ud fra egne erfaringer.

Velkommen til CBD-Care4you – we do care4you!